Over ons

ST/Warmte is al meer dan 30 jaar erkend installateur en neemt u graag mee in het maken van een plan om uw bestaande of nieuwbouw woning te verduurzamen. Met de modernste toepasbare technieken in huis en onze ruime kennis en ervaring als installateur zijn wij een prima partner voor u.

Duurzaam omgaan met energie is onze missie, waarbij kwaliteit, rendement en comfort voorop staan. Met deze missie als motivator zijn we ondermeer gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen en warmtepompen. Een huis zonder gas is niet meer iets van de toekomst maar nu al realiseerbaar. Er zijn heel veel mogelijkheden, van geheel zonder gas tot gasverbruik reducerende opties.

ST/Warmte geeft u graag advies

U vraagt zich af of uw ketel aan vervanging toe is. Of u heeft een tegelvloer besteld en vraagt zich af of de vloerverwarming die daarbij wordt aangeboden wel goed is. Of u heeft al jarenlang een klein of groter probleem met uw cv-installatie.

Voorbeelden van vragen die wij dagelijks bij onze relaties tegenkomen en waarin ST/Warmte u kan adviseren. Voor advies kunt ons altijd bellen, komen we er telefonisch niet uit, kan er een afspraak worden gemaakt om de situatie ter plaatse te bekijken. Natuurlijk altijd gratis en vrijblijvend.

ST/Warmte is gediplomeerd Energieprestatie Adviseur, voor een advies op maat op het gebied van energiegebruik of duurzame investeringen kunt u bij ST/Warmte terecht.  Als partner van het initiatief MeerMetMinder(energie) kan ST/Warmte optreden als regiseur bij subsidies voor complexere duurzame verbouwingen.